ASWH - Nieuw Lekkerland 8-0

20 februari 2012

HENDRIK IDO AMBACHT - Er was op het kunstgrasveld van sportpark Schildman eigenlijk nooit sprake van een wedstrijd. Al vanaf het begin dicteerde ASWH de wedstrijd, maar de Ambachters wisten desondanks voor rust alleen via topscorer Alexander van Dommelen het net te vinden.

Na rust kregen de bezoekers de enige kans van de wedstrijd, maar ASWH-doelman Jordy van de Corput voorkwam de gelijkmaker. Toen Paul Scheurwater met zijn eerste goal in de hoofdklasse de marge op twee bracht, was er geen houden meer aan. ASWH voerde een galavoorstelling op. De ene aanval was nog de mooier dan de andere en dat gold ook voor de zes goals die nog vielen. Daarvan verdienden zeker de gekrulde bal van Elvis Versluis in de verre hoek en de schitterende knal in de kruising van rechtsback Mitchell van Esveld een eervolle vermelding.
De monsterscore doet het doelsaldo van ASWH uiteraard goed, waardoor de tweede periode de ploeg eigenlijk niet meer kan ontglippen.

Scoreverloop: 28. Alex van Dommelen 1-0, 60. Paul Scheurwater 2-0, 69. Elvis Versluis 3-0, 72. Alex van Dommelen 4-0, 74. Elvis Versluis 5-0, 80. Mitchell van Esveld 6-0, 90. Mitchell van Esveld 7-0, 90+1. Michael van Dommelen 8-0.