Bestuur jeugdspeelpark verlaat uit protest de raadszaal

20 januari 2009

HENDRIK IDO AMBACHT - Op maandag 19 januari 2009, tijdens de behandeling van de uitbreiding van het jeugdspeelpark, verliet het bestuur van dit park uit protest de commissievergadering Welzijn, Onderwijs en Sport (WOS)
De reden van het spontane vertrek was dat het bestuur zowel het spreekrecht als van de discussiemogelijkheid (beiden) wilden gebruiken. Volgens de meerderheid (SGP-CU, CDA, VVD, Lijst Burger) was de combinatie van beide rechten te "fors."

Het bestuur weigerde hierdoor alsnog het spreekrecht te gebruiken en verliet woedend de raadzaal.
Uiteindelijk heeft de commissie WOS de wethouder geadviseerd om het voorstel tot uitbreiding in te trekken. De oorzaak was dat de fracties, met name SGP-CU en CDA, suggesties aandroegen, die nadere uitwerking verdienen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.