Vernieling van ruitenwisser

14 januari 2012 door Ad van Herk

HENDRIK IDO AMBACHT - Een 30-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht is betrapt toen hij een ruitenwisser van een auto vernielde. Dat gebeurde op zaterdagmorgen 14 januari 2012 bij de Van Renesseborch in Hendrik-Ido-Ambacht. Een getuige zag het gebeuren en hield de verdachte aan. Hierna namen agenten de man mee naar het bureau. Daar verklaarde de verdachte dat hij de vernieling gepleegd had omdat hij zich ergerde aan de plek waar de auto stond. Verder zei de 30-jarige dat hij al eerder vernielingen had gepleegd aan ruitenwissers.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.