Op 1 februari installatie nieuwe burgemeester Jan Heijkoop

23 januari 2012
Op 1 februari installatie nieuwe burgemeester Jan Heijkoop

HENDRIK IDO AMBACHT - Op woensdag 1 februari 2012 wordt de heer Jan Heijkoop tijdens een buitengewone raadsvergadering geïnstalleerd als nieuwe burgemeester van Hendrik-Ido-Ambacht.

Aansluitend, vanaf 20.45 uur, vindt een receptie plaats in de hal van het gemeentehuis. Hier is gelegenheid om persoonlijk kennis te maken met de heer Heijkoop en zijn echtgenote. Ook alle inwoners van Hendrik-Ido-Ambacht zijn bij deze receptie van harte welkom.

De dag erna, op donderdag 2 februari, is er ’s ochtends een bijeenkomst waar medewerkers kennismaken met Jan Heijkoop. Ook de medewerkers van Burgerzaken gaan daarheen, maar zorgen er met elkaar voor dat de dienstverlening door kan gaan. Houdt u wel rekening met iets langere wachttijden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.