Innercircle Run passeert 450 inschrijvingen

05 juni 2012
Innercircle Run passeert 450 inschrijvingen

HENDRIK IDO AMBACHT - De inschrijvingen voor de Innercircle Run lopen boven verwachting goed.
De organisatie meldt trots dat er ze de 450 inschrijvingen reeds zijn gepasseerd (301 volwassenen en 153 kids).

De organisatie deelt nu ook meer dat de start & finish is verplaatst naar het hart van de Sophiapromenade.

Jan Rijsdijk vertelt enthousiast: "Met nog een kleine drie weken te gaan staat de boog gespannen. Hendrik-Ido-Ambacht blijkt een meer dan aanzuigende werking te hebben in de regio. De eerste editie zal dan ook de toon worden gezet voor de toekomst!"

Voor meer informatie, zie www.innercirclerun.nl en de links onder dit bericht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.