Te water geraakte jongetje overleden

19 juli 2012
Te water geraakte jongetje overleden

HENDRIK IDO AMBACHT - Het 3-jarige jongetje uit Hendrik-Ido-Ambacht dat op 18 juli in een sloot aan de Van Galensingel terechtkwam, is op 19 juli in het ziekenhuis in Rotterdam overleden.

Rond 17.10 uur meldden werklieden die op dat moment de sloot schoonmaakten, dat zij een kind in het water zagen liggen. Het kind werd uit het water gehaald en direct werd door omstanders reanimatie gestart die door politie- en ambulancepersoneel werd overgenomen. Ook een traumahelikopter kwam ter plaatse.

Het slachtoffertje werd in kritieke toestand onder spoedbegeleiding van de politie naar een ziekenhuis in Rotterdam vervoerd. Intensieve medische zorg mocht uiteindelijk niet meer baten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.