Kleuter ligt geruime tijd in sloot

19 juli 2012
Kleuter ligt geruime tijd in sloot

HENDRIK IDO AMBACHT - Woensdag werd een kleuter uit het water van een sloot aan de Van Galensingel gehaald. Het betreft een 3 jaar oud jongetje. Het jongetje werd gevonden door werklui, die de sloot aan het onderhouden waren.

Zij haalden het kind, dat met zijn hoofd in het water lag, eruit en waarschuwden de hulpdiensten. Er werd een traumahelikopter gestuurd. Na reanimatie werd het jongetje met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Het kind verkeert in zorgwekkende toestand. Vermoedelijk heeft het tot wel 5 minuten onder water gelegen.

De identiteit van het jongetje is inmiddels vastgesteld. Hoe hij echter in het water terecht is gekomen, is onbekend. Er wordt een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeluk.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.