Inner Circle run ging door ondanks noodweer

22 juni 2012
Inner Circle run ging door ondanks noodweer

HENDRIK IDO AMBACHT - Op donderdag 21 juni werd de allereerste editie van de Inner Circle Run gelopen in Hendrik-Ido-Ambacht.

De Inner Circle Run is een recreatieloop voor een goed doel, namelijk Hospice De Cirkel. Het evenement staat onder auspiciën van Atletiekvereninging Parthenon uit Dordrecht en is officieel geregistreerd bij de Atletiekunie.
 
De kinderen startten om 19.30 uur en hadden wat het weer betreft nog geluk. Want om 20.00 barstte er een grote onweersbui los, net op het moment dat de volwassenen van start moesten gaan voor hun 5 of 10 kilometer run.
Velen hadden verwacht dat de loop afgelast zou worden, maar na stevig beraad besloot de organisatie toch om de run door te laten gaan. Gelukkig kon er ook worden geschuild in de Sophiahal.
 
Er deden maar liefst 1027 lopers mee, wat aan het eind van de avond resulteerde in een mooie opbrengst van ruim € 8500,- voor Hospice De Cirkel.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.