Narcis Ćatić schenkt IFC C4 nieuw tenue

19 oktober 2012
Narcis Ćatić schenkt IFC C4 nieuw tenue

HENDRIK IDO AMBACHT - Afgelopen week heeft IFC een bijzonder sponsor erbij gekregen, namelijk Ipcon uit Dongen.

Ipcon is een ondernemend en ambitieus bedrijf actief in het interim midden- en hoger management in de Civiele Techniek. Het bedrijf is betrokken bij grootschalige infrastructurele projecten bij Rijkswaterstaat, aannemers, gemeenten en provincies.

Kenmerkend is dat alle aangesloten interim professionals als ondernemer aangesloten zijn bij Ipcon. Jaarlijks heeft elke zelfstandige de mogelijkheid een financiële bijdrage te geven aan een maatschappelijk doel waar een persoonlijke band mee is.

Voor Narcis Ćatić uit Hendrik-Ido-Ambacht was meteen duidelijk dat hij IFC wilde steunen door het plaatsen van een reclamebord langs het hoofdveld van IFC. Bovendien heeft hij zelf het volledige team van zijn zoon, de C4, in het nieuw gestoken.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.