1865 kinderen bezoeken Speelfabriek

21 juli 2012

HENDRIK IDO AMBACHT - De Speelfabriek is de afgelopen 2 weken bezocht door 1865 kinderen. Door het slechte weer hing de garderobe overvol. Na het sluiten van de deuren bleken er nog enkele jassen, tassen en portemonnees achter te zijn gebleven. Ouders die kleding, tassen, etc kwijt zijn na een bezoek aan de Speelfabriek, kunnen deze tijdens de derde week van de Speelfabriek ophalen van 6 t/m 10 augustus ophalen. 2 Kinderen hebben ook zeer waarschijnlijk niet hun eigen jas meegenomen, zij worden verzocht zich te melden bij Vrij Spel. Stichting Vrij Spel hoopt dat alle kleding uiteindelijk weer bij de rechtmatige eigenaar terugkeert. Wie de Speelfabriek bezoekt wordt niet voor niets aangeraden om altijd oude kleding aan te trekken en je naam in je jas en tas te schrijven. Voor een ieder die vragen heeft kan contact opnemen met stichting Vrij Spel via 06-30803337.

Via de website www.speelfabriek.tk zijn foto’s en films van de Speelfabriek te bekijken. Foto’s kunnen besteld worden en een deel van de opbrengst is voor stichting Vrij spel. Voor elke order waarbij voor meer dan tien euro nabesteld wordt, ontvangt de afnemer met de couponcode twee euro korting op de verzendkosten bij bestellingen die tussen half juli en eind augustus geplaatst worden. U vult daarvoor de couponcode ZOMERACTIE in bij uw bestelling.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.