De bakker, de slager, de kruidenier…

15 januari 2019 door Hennie van der Zouw
De bakker, de slager, de kruidenier…

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Er verandert nogal wat in het aantal en soort winkels in Nederland en dus ook in Hendrik-Ido-Ambacht. Hoe ontwikkelt het Ambachts 'winkellandschap' zich? Wat maakt winkelen voor Ambachters aantrekkelijk? Wat wensen de Ambachtse winkeliers? Wat zijn de trends in de detailhandel?

Daarover praat de Gemeente graag met u, Ambachtse winkeliers en andere geïnteresseerden. Daarom houdt de gemeente op donderdagavond 24 januari een werkconferentie in Cascade.

Nieuw beleid
Wethouder André Flach opent de conferentie om 19.00 uur. Na een presentatie van het Expertteam Winkelgebieden over trends en thema's in de detailhandel, kunt u meedoen aan deelsessies over Levendigheid in winkelgebied, De consument centraal en Nieuwe vormen van detailhandel. De conclusies van deze avond gebruikt de Gemeente voor het opstellen van nieuw beleid voor winkels en winkelgebieden in Hendrik-Ido-Ambacht, de detailhandelsvisie.

U bent van harte welkom op de werkconferentie 24 januari (423 kB), graag aanmelden via l.sekkour@h-i-ambacht.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.