Zomerparkdag: Traditiegetrouw de dag waarop heel Hendrik-Ido-Ambacht vrijwilligers in het zonnetje zet

20 augustus 2019 door Hennie van der Zouw
Zomerparkdag: Traditiegetrouw de dag waarop heel Hendrik-Ido-Ambacht vrijwilligers in het zonnetje zet

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Zomerparkdag is traditiegetrouw de dag waarop heel Hendrik-Ido-Ambacht vrijwilligers in het zonnetje zet.

Wat is Ambachtser dan de Zomerparkdag? Voor iedereen een dag om naar uit te kijken!

De Zomerparkdag valt in 2019 op zaterdag 31 augustus. Deze bijzondere dag is uitgegroeid tot het grootste feest van Hendrik-Ido-Ambacht, maar is in de kern een groot "dankjewel" aan alle vrijwilligers die zich in de afgelopen 12 maanden in hebben gezet voor Hendrik-Ido-Ambacht. Ook het thema is dit jaar echt Ambachts: duurzaamheid. Wilt u alvast weten wat er die dag te doen is? Kijk dan naar het programma voor de Zomerparkdag 2019.

Vrijmarkt
Het verkopen van kinderspeelgoed en andere leuke spulletjes: het kan ook dit jaar weer op de vrijmarkt in het Burgmeester Baxpark.

Vooraf inschrijven of aanmelden is niet nodig. Het is niet mogelijk om een plek te reserveren. Wilt u deelnemen, meld u dan tussen 8.30 uur en uiterlijk 9.45 uur bij de verkeersregelaars op de parkeerplaats Burgemeester Baxpark langs de Antoniuslaan (inrit ter hoogte van de Avelingen).

U mag niet met de auto het park in.

Tip: neem een karretje mee om uw spullen van en naar uw auto te brengen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.