IFC verliest onnodig van Feijenoord AV met 2-0

02 februari 2009
IFC verliest onnodig van Feijenoord AV met 2-0

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Onder Siberische omstandigheden heeft IFC vanmiddag een 2-0 nederlaag geleden tegen de amateurs van Feijenoord. Een onnodig verlies tegen een uiterst effectief team van oud-Spartaan Ron v.d. Berg, met vooral Michael Mensah in de hoofdrol.

De brigade van Ron Tempelaar was minimaal gelijkwaardig aan de Rotterdamse 1e klasser, maar vergat te scoren uit riante mogelijkheden, terwijl 2 slippertjes van de achterhoede koelbloedig werden afgestraft. In de goal bij IFC de onverwoestbare veertiger Tjesco de Goede in verband met een blessure van Karsten v.d. Velde.

Het uiterst sportieve duel werd gespeeld op kunstgras, waarbij vooral de trouwe toeschouwers een compliment verdienen gezien de snijdende kou.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.