Familiedag in teken van ASWH 80-jaar

09 februari 2009
Familiedag in teken van ASWH 80-jaar

HENDRIK IDO AMBACHT - Op 1 augustus is het op de kop af 80-jaar geleden dat ASWH door een aantal schooljongens werd opgericht. Deze schooljongens, die er geen van allen meer zijn, hebben nooit durven dromen dat onze vereniging zo'n belangrijke plaats zou krijgen binnen het maatschappelijke leven in Hendrik-Ido-Ambacht.

Hoewel het geen officieel jubileum jaar is heeft het bestuur gemeend dit gebeuren niet ongemerkt voorbij te laten gaan. Het benoemde een werkgroep waarin plaats namen:
Gerrit Scheurwater (bestuur), John Middendorp (activiteitencommissie), Ruby Plasschaert (PR-Commissie), Wim van der Steen (businessclub), Wim Rosman en Harry van der Wielen (wedstrijdsecretarissen). Er wordt nog een lid van de supportersclub toegevoegd.

De bedoeling van deze werkgroep is om de familiedag op 6 juni een 80-jarig tintje te geven. Deze familiedag gaat verder onder de naam: ASWH/Asro Familiedag. Asro is al enkele jaren sponsor van deze dag, zo ook op 6 juni weer.

Het thema wordt White & Black
Getracht zal worden de omgeving, de kantine en de bezoekers ’s avonds tijdens de feestavond wit/zwart te kleuren.

Activiteiten
De activiteitencommissie organiseert vrijdagavond een kampeernacht voor de pupillen. Hieromheen worden door deze commissie allerlei activiteiten georganiseerd. Op zaterdagmorgen vindt er een kind/oudertoernooi plaats.

 

Er wordt gekampeerd op veld 3.

 

Het kind/oudertoernooi wordt op het hoofdveld en veld 2 (wanneer dit nog in gebruik is) gehouden. Wanneer veld 2 er uit ligt dan wordt veld 4 gebruikt.

Klutstoernooi
De wedstrijdsecretarissen gaan het klutstoernooi organiseren, eventueel met hulp van derden. Er wordt gestreefd naar een deelname van 20 teams, ca 200 deelnemers. Zowel senioren als junioren zullen hieraan deelnemen. De discussie is om senioren en junioren geïntegreerd te laten spelen of beide groepen apart.

 

Om de stemming te peilen wordt een poll op de site geplaatst.

 

Aan de trainers en leiders zal worden gevraagd deelname van spelers te stimuleren.

 

Er wordt op halve velden gespeeld, met 4 poules van 5 teams. Het toernooi start om 12.00 uur en duurt tot c.a 16.00 uur. Het toernooi eindigt met een finale.

 

 

 


Kampioenenparade
Traditioneel staat ook de kampioenenparade weer op het programma. De activiteitencommissie neemt hiervan de organisatie voor haar rekening.

 

Dit ceremonieel vindt plaats na het klutstoernooi op het hoofdveld.

 

 


Feestavond
In de kantine wordt een feestavond gehouden. Muziek staat centraal. Wellicht is het mogelijk de avond op te splitsen in de jaren 50, 60, 70 en 80. Hierover wordt met betrokkenen van gedachten gewisseld. Om de drempel zo laag mogelijk te houden wordt er geen entree gevraagd.

 

 

 


Horeca
Er zullen ook buiten tap/verkooppunt worden gecreeerd. Wanneer veld 2 niet wordt bespeeld maar op veld 4, komt achterop ook een verkooppunt.

 

 

Tussen ca 17.00 en 20.00 uur is er een barbecue. Deze tijd is nog niet definitief. De bedoeling is dat deelnemers en bezoekers hiervan gebruik gaan maken tegen een redelijke prijs.

 

Er zal deze dag met consumptiebonnen worden gewerkt.

 Tot zover de eerste berichtgeving over deze bijzondere familiedag.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.