Beschamende uitschakeling ASWH voor AD-Cup

29 april 2009

HENDRIK IDO AMBACHT - Op dinsdag 28 april 2009 blameerde ASWH zich door een nederlaag te lijden tegen 2e klasser SCO '63 in Spijkenisse. Men dacht daar met minimale inzet de 2e ronde van de AD-cup te overleven maar dat bleek een dure misrekening. Dat voor de winnaar van de AD-Cup een eerste prijs, ten waarde van € 4.000,-, klaar ligt kon blijkbaar geen inspiratie op wekken.

Ondanks een riante voorsprong van 1-3 tot 10 minuten voor het einde, werd die voorsprong cadeau gedaan aan de Spijkenissers. De strafschoppen werden een formaliteit. De ASWH-spelers misten de eerste twee penaltys en toen was het een eitje voor SCO. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.