Viertal opgepakt voor vernielingen in Hendrik-Ido-Ambacht

08 januari 2012 door Ad van Herk

HENDRIK IDO AMBACHT - In Hendrik-Ido-Ambacht zijn zaterdagnacht 8 januari drie mannen van 19 jaar en één van 20 jaar uit die plaats aangehouden op verdenking van vernielingen op de openbare weg. De politie kreeg meerdere meldingen dat een groep jongens bushokjes vernielde met een uit de grond getrokken paal in de omgeving Albert Cuyplaan en Krommeweg. Agenten gingen er direct op af en vonden de groep in de omgeving. Een paar van de jongens hadden vuile handen. Ze zijn alle vier ingesloten op het politiebureau voor verhoor. De politie heeft de zaak in onderzoek.
 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.