Politie zoekt getuigen van overval

02 maart 2012 door Ad van Herk
Politie zoekt getuigen van overval

HENDRIK IDO AMBACHT - De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de overval op de McDonald’s aan de Sandelingen-West langs de A16. Op donderdagavond 1 maart rond 20.40 uur kwam een onbekende man het fastfoodrestaurant binnen. Onder bedreiging van een steekwapen eiste de man geld van het aanwezige personeel. Toen hij een onbekend geldbedrag had buitgemaakt, ging de man er vandoor en vertrok op een brommer over de Hendrik Ydenweg. Het personeel dat aanwezig was bleef ongedeerd, evenals de klanten die in het restaurant aanwezig waren. 

De politie startte direct een (sporen)onderzoek en keek in de omgeving uit naar de man. Ook werd een Burgernetbericht verzonden en werd het signalement van de man via Twitter verspreid. De overvaller werd echter niet mee aangetroffen.
 
De politie zet het onderzoek voort en beschikt over het volgende signalement van de man: ongeveer 1.75m lang, donkere jas, zonnebril en witte met zwarte helm. Mensen die de man herkennen of die meer informatie hebben wordt gevraagd contact op te nemen via 0900-8844 of 0800-7000 (anoniem).
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.