Zoektocht naar verdachten

17 juni 2012 door Ad van Herk

HENDRIK IDO AMBACHT - De politie heeft op zaterdagavond 16 juni 2012 een zoektocht gehouden naar vier mannen die een telefoon gestolen hadden. Een politiehelikopter die in de buurt was zocht ook mee. Bij de politie kwam rond 20.20 uur de melding van het incident dat gebeurde op de Fonteinkruid in Hendrik-Ido-Ambacht. De vier verdachten sloegen het 52-jarige slachtoffer en namen zijn telefoon mee. Getuigen die iets weten of zagen kunnen hun informatie doorgeven aan de politie via het nummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.