Werkgroep Verkiezingen Gemeente Belangen van start

21 februari 2013 door Hennie van der Zouw
Werkgroep Verkiezingen Gemeente Belangen van start

HENDRIK IDO AMBACHT - Op 19 maart 2014 zullen er weer gemeenteraadsverkiezingen gehouden worden. Verkiezingsprogramma's zullen weer geschreven moeten worden en daar vraagt de Politieke Groepering Gemeente Belangen hulp van de bewoners bij.

Ary Cramer van Gemeente Belangen stelt: "Als fractie zijn wij van mening dat de nu zittende fractieleden van Gemeente Belangen niet de wijsheid alleen in pacht hebben, daarom doen we een beroep op u als inwoner van onze mooie gemeente Hendrik-Ido-Ambacht. Immers u weet wat in uw buurt/wijk speelt. En van die wetenschap willen wij graag gebruik maken."

"Heeft u ideeën die wij kunnen gebruiken voor het schrijven van het Verkiezingsprogramma 2014-2018 mail deze dan naar: verkiezingen@gembel.nl Het kan ook zijn dat u zegt ‘ik wil zelf actief worden in de Ambachtse politiek. De fractie van Gemeente Belangen is altijd op zoek naar inwoners die willen werken aan het behoud van het Ambacht zoals het nu is, en mee willen werken aan het verbeteren van de unieke eigenschappen die Ambacht, Ambacht maken." Vervolgt Ary Cramer in zijn oproep aan de bewoners van Ambacht.

Ook stelt hij het volgende: "U kunt Gemeente Belangen ook helpen door lid en/of donateur te worden. Ga hiervoor b.v. naar www.gembel.nl.
Voor meer informatie kunt u ook met Ary Cramer bellen. Tel. 681 62 62."

 

 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.