Aanhouding bij Nelly Bodenheimpad na achtervolging

09 februari 2009
Aanhouding bij Nelly Bodenheimpad na achtervolging

HENDRIK IDO AMBACHT - Een politieman heeft na een achtervolging een 21-jarige man zonder bekende woonplaats aangehouden. Bij de politie kwam op vrijdagavond 6 februari 2009 een melding dat er twee mannen liepen bij de rotonde van de Hoge Kade in Hendrik-Ido-Ambacht. Ze hadden belangstelling voor de woningen daar. Diverse agenten gingen op zoek en zagen de twee bij het Heulpad.

Maar nadat de twee mannen de politiemensen zagen renden zij weg. Een politieman fietste uiteindelijk achter de 21-jarige aan en hield hem aan in de brandgang bij het Nelly Bodenheimpad.

De politie onderzoekt zijn eventuele betrokkenheid bij inbraken. In ieder geval was erop vrijdagavond een woninginbraak op de Abraham van Strijstraat. Daar bestond de buit uit sieraden. De verdachte gooide tijdens zijn achtervolging sieraden weg. De tweede man ontsnapte aan de politie.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.