Inbraak aan de Evertsenstraat

09 februari 2009
Inbraak aan de Evertsenstraat

HENDRIK IDO AMBACHT - De politie heeft op zaterdag 7 februari 2009 diverse meldingen van woninginbraak gehad. Na een melding van een inbraak in een woning aan de Klarinetsingel in Zwijndrecht gaf de politie een SMS-Alert. Deze inbraak gebeurde iets voor 20.00 uur. De bewoners gingen nadat ze alarm kregen snel naar huis.

Verder kwam er nog een inbraakmelding van een woning aan de Geelgorsstraat en de Abdij in Zwijndrecht, Lindeweg in Heerjansdam en de Evertsenstraat in Hendrik-Ido-Ambacht. Bij deze laatste woning bleef het bij een poging.

De bewoners waren thuis en merkten dat er twee verdachten aan de achterdeur zaten. De verdachten gingen ervandoor. De buit bij de inbraken bestond voornamelijk uit waardevolle spullen zoals sieraden, geld en een computer.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.