Besluiten B&W van 11 februari 2009

12 februari 2009
Besluiten B&W van 11 februari 2009

HENDRIK IDO AMBACHT - Het college van B&W heeft in de afgelopen week onder meer de volgende besluiten genomen:

- Kennisnemen van de samenvatting van de zesde editie van de woonmonitor Drechtsteden uit 2008. Deze samenvatting wordt ter kennisname van de gemeenteraad gebracht.

- Kennisnemen van de evaluatie bedrijfsbezoeken en -contacten 2008 in Hendrik-Ido-Ambacht.

- Instemmen met de aanpassing van het regionale woonruimteverdelingsysteem (invoeren combinatiemodel) zoals beschreven in de Spelregelnotitie Woonmarketing Drechtsteden.

- Intensiveren Natuur- en Milieueducatie door het werkplan NME 2009 te bekijken op toepasbaarheid voor Hendrik-Ido-Ambacht en hier actief op in te spelen. Daarnaast de locaties Jeugdspeelpark en Frelustal begin dit jaar laten beoordelen op geschiktheid voor het geven van Natuur- en Milieueducatie. Tot slot wordt er onderzoek gedaan naar de mogelijkheden voor de aanleg van een Natuur- en Milieueducatieve route.

- Een projectsubsidie van € 12.500,- beschikbaar stellen aan de stichting Psychosociale Klankborden Zuid-Holland-Zuid voor de uitvoering van deskundigheidsbevordering, publiciteit, exploitatie lokaal steunpunt en de activiteiten: eetcafé, workshops en sport. Deze worden georganiseerd voor de ondersteuning van GGZ en ex-GGZ-cliënten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.