Jan Heijkoop geïnstalleerd als nieuwe burgemeester van Hendrik-Ido-Ambacht

22 februari 2012
Jan Heijkoop geïnstalleerd als nieuwe burgemeester van Hendrik-Ido-Ambacht

HENDRIK IDO AMBACHT - Op woensdag 22 februari 2012 werd Jan Heijkoop tijdens een buitengewone raadsvergadering geïnstalleerd als nieuwe burgemeester van Hendrik-Ido-Ambacht.

De heer Heijkoop (Jan) is 58 jaar en woont nu nog in Oud-Alblas. Hij is lid van het CDA. De heer Heijkoop was onder meer gedeputeerde van de provincie Zuid-Holland (1995 - 2000), waarnemend burgemeester van Cromstrijen (2000 - 2002), voorzitter WLTO en LTO-Noord ( 2002 – 2007) en is momenteel waarnemend burgemeester van de gemeente Oostflakkee (vanaf 2007).

Naar het oordeel van de raad heeft de heer Heijkoop de juiste mix van kwaliteiten en voldoet hij aan het profiel voor het burgemeesterschap van Hendrik-Ido-Ambacht. Hij is innemend en bedreven in het leggen van contacten. Waar dit nodig is toont hij de daadkracht om zaken te realiseren en bezit de benodigde capaciteiten om als netwerker en belangenbehartiger de juiste personen en groepen bij elkaar te brengen.

Na de installatie werd een receptie gehouden in de hal van het gemeentehuis, waarbij inwoners van Hendrik-Ido-Ambacht persoonlijk kennis konden maken met de Jan Heijkoop en zijn echtgenote.

Foto's: Hans Huisman

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.