Loopbrug over Laan van Welhorst krijgt vorm

30 november 2012
Loopbrug over Laan van Welhorst krijgt vorm

HENDRIK IDO AMBACHT - Over de Laan van Welhorst wordt ter hoogte van de Sophiapromenade een voetgangers- en fietsbrug gebouwd. 

De pijlers en 4 brugliggers van de voetgangersbrug zijn inmiddels gebouwd. Komende weken wordt de op- en afrit van de brug verder afgerond. Vervelend was wel dat de gloednieuwe pijlers van de brug de afgelopen week zijn bespoten met grafiiti.

De verwachting is dat de brug voor het eind van dit jaar helemaal af is.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.