Vanaf woensdag 7 november afsluiting Laan van Welhorst

01 november 2012
Vanaf woensdag 7 november afsluiting Laan van Welhorst

HENDRIK IDO AMBACHT - Over de Laan van Welhorst wordt ter hoogte van de Sophiapromenade een voetgangers- en fietsbrug gebouwd. De verwachting is dat de brug voor het eind van dit jaar af is. Momenteel is sprake van een gedeeltelijke afsluiting, de busbaan of de rijbaan. De weg is momenteel wel gewoon toegankelijk.

De Laan van Welhorst, tussen de Perengaarde en de rotonde Sophialaan, is vanaf woensdag 7 november in beide richtingen gesloten.
Dit in verband met het monteren van pijlers en brugliggers van de voetgangersbrug die ter hoogte van de Sophiapromenade wordt gebouwd. Verkeer wordt omgeleid via de Rietlaan, Ambachtsezoom en Krommeweg en andersom De afsluiting duurt ongeveer twee weken.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.