IFC gedegradeerd uit eerste klasse na verlies tegen Nieuw Woensel

21 mei 2013
IFC gedegradeerd uit eerste klasse na verlies tegen Nieuw Woensel

HENDRIK IDO AMBACHT - Op tweede Pinksterdag speelde IFC de tweede wedstrijd tegen Nieuw Woensel. De eerste wedstrijd was in een 2-2 stand geëindigd, zodat IFC moest winnen om naar de tweede ronde van de nacompetitie te gaan voor lijfsbehoud in de eerste klasse.

De wedstijd kon alle kanten op en IFC kreeg een aantal grote kansen, maar aan het eind van de wedstrijd was het Nieuw Woensel dat de winst naar zich toe trok met 1-0. Hierdoor is IFC offcieel gedegradeerd naar de tweede klasse in het zondagvoetbal. Twee jaar geleden speelde IFC zelfs nog hoofdklassevoetbal, maar dat lijkt alweer een hele tijd geleden...

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.