IFC na verlies in de zorgen

22 april 2013
IFC na verlies in de zorgen

HENDRIK IDO AMBACHT - Het leek er in de eerste helft op dat IFC zou gaan winnen van VC Vlissingen. Na de eerste helft stonden de Ambachters met 1 - 0 voor. Deze voorsprong was vooral te danken aan een voortreffelijke keeper: Jim van der Leer pakte in de eeste helft de onmogelijkste ballen.

Maar toen kwam de tweede helft. Na twee minuten moest van der Leer al een zeer omstreden bal van Vlissinger Said Bouzambou uit het net grabbelen: 1 - 1. En toen was het gebeurd met de voetballers van IFC. VC Vlissingen ging er vol overheen, onder aanvoering van Bouzambou. Hij scoorde nog eenmaal, en zorgde er in de slotfase voor dat Lars de Voogd het vonnis over IFC op 1 - 4 kon brengen.

Helaas verloor IFC niet alleen de wedstrijd, maar ook nog twee spelers. Doelman Jim van der Leer heeft een knieblessure, en Nico Ramos een dijbeenblessure. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.