Kaartverkoop Ajax - ASWH

18 oktober 2013
Kaartverkoop Ajax - ASWH

HENDRIK IDO AMBACHT - Voor ASWH staat op dinsdag 29 oktober een grote wedstrijd op het programma. Het grote Ajax Amsterdam is in de Amsterdam Arena tegenstander voor de 3e ronde van de KNVB Beker. De belangstelling voor die wedstrijd is bijzonder groot. Ook het programma Langs de lijn van de NOS gaat voorafgaande aan de wedstrijd aandacht schenken aan ASWH.

Ajax heeft voor de ASWH Supporters een lage toegangsprijs vastgesteld wanneer gebruik gemaakt wordt van een van de supportersbussen. De Supportersclub heeft de organisatie van het reizen naar Amsterdam in handen. Buskosten, inclusief toegangskaart, zijn € 15,00. De bussen zullen vanaf het sportpark Schildman om 16.15 uur vertrekken.

De kaartverkoop zal plaats vinden op de volgende tijdstippen in de kantine:

Woensdag 16 oktober van 16:00 tot 20:00 uur. donderdag van 17 oktober van 20:00 tot 22:30 uur en zaterdag 19 oktober van 15:30 tot 18:00 uur.

E-mail: pr@aswh.nl / Tel. 06-55391813

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.