Bij Gymnastiekvereniging Souplesse draaien de lessen als een trein

09 november 2015 door Hennie van der Zouw
Bij Gymnastiekvereniging Souplesse draaien de lessen als een trein

HENDRIK IDO AMBACHT - Na een stormachtig begin in de nieuwe turnzaal van gymnastiekvereniging Souplesse draaien de lessen als een trein. De turnlessen en freerunninglessen zitten zo goed als vol en de jongens en meisjes genieten van alle toestellen waarop zij kunnen trainen. Ook de peuter- en kleuterlessen en opa/oma/kind-gymlessen die in samenwerking met HI5 worden gegeven beginnen goed te lopen. Tot nu toe zijn er ca. 90 nieuwe leden ingeschreven bij de Gymnastiekvereniging.

Voor volwassenen zijn er een aantal nieuwe lessen opgestart.  Voor de turnles voor volwassenen is veel belangstelling,  zeker nu Anthonie van Assche daar de scepter  zwaait.  Op de lessen steps/bbb en yoga/pilatus wordt ook hard gewerkt door een enthousiaste groep  dames.

In de herfstvakantie was er weer het jaarlijkse uitje naar de Springdagen in Sommelsdijk waar maar liefst 62 kinderen aan mee deden en op 14 november is er weer het jaarlijkse Jokertoernooi waar meer dan 100 turnsters en turners gaan laten zien wat ze kunnen. Kortom de gymnastiekvereniging groeit en bloeit.

Bij veel lessen is er nog ruimte voor nieuwe leden.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.