WorkoutCentre Be You presenteert: Project15

04 december 2014
WorkoutCentre Be You presenteert: Project15

HENDRIK IDO AMBACHT / ZWIJNDRECHT - Het nieuwe jaar is weer in aantocht en het regent overal goede voornemens. Afvallen, gezonder eten en/of stoppen met roken. Helaas zijn de meeste van deze plannen al mislukt voor de maand februari, en worden ze op de plank gelegd voor na de zomervakantie, of erger: het nieuwe jaar. WorkoutCentre Be You zet zich in 2015 in om de Nieuwjaarslijners te ondersteunen met een motiverende actie: Project15! De uitdaging is om in twaalf weken tijd 5% vet massa af te slanken of 5% spiermassa bij te komen.

Tijdens deze 12 weken mag de sporter onbeperkt gebruik maken van alle fitness- en groepsles faciliteiten van WorkoutCentre Be You. Daarnaast kan men rekenen op de steun van het deskundige personeel van Be You, zoals de Personal Trainers, fitnessinstructeurs, sporttherapeut en diëtiste. Het enige wat dit de sporter kost, is een eenmalig bedrag van €25,- (inschrijfkosten) en de toewijding en inspanning voor het behalen van de persoonlijke doelen. Als de persoonlijke doelen behaald worden, wint de sporter bovendien ook nog eens een verrassingspakket t.w.v. €75-, met onder andere een waardebon voor Live.! massages en een originele Be You bidon. Niet iedereen kan gebruik maken van dit geweldige aanbod.

Be You hecht er veel waarde aan om overbezetting van de fitnesszaal te voorkomen voor een optimale sportbeleving, en wil graag iedereen persoonlijk advies en voldoende ruimte bieden tijdens deze reis. Alleen de meest gemotiveerde sporters worden geselecteerd voor deze unieke kans. Ben jij die gemotiveerde sporter? Heb je net even die stok achter de deur nodig, of dat extra zetje, of dat ene goede advies? Komen jouw sportwensen ook nooit uit, en wil je het deze keer écht goed doen? Meldt je dan nu aan via: aanmelden. Of kijk voor meer informatie op www.beyouproject15.nl
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.