Zomerparkdag: volop feest in Hendrik-Ido- Ambacht

23 augustus 2016 door Hennie van der Zouw
Zomerparkdag: volop feest in Hendrik-Ido- Ambacht

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Tijdens het jaarlijks festival Zomerparkdag, zaterdag 27 augustus, laat Hendrik-Ido-Ambacht zich weer van zijn beste kant zien. De Zomerparkdag is al jaren hèt feest van Hendrik-Ido- Ambacht, maar begon 14 jaar geleden als bedankje aan vrijwilligers die in Hendrik-Ido- Ambacht actief zijn.

Dank
"In de kern is het dat nu nog," zegt wethouder Patrick van der Giessen: "Voor velen is de inzet als vrijwilliger heel normaal. Niet voor ons als gemeente. Vrijwilligers maken Hendrik-Ido-Ambacht tot de Ambachtse gemeenschap waar zo veel leuks en goeds gebeurt."

Programma
"Ook dit jaar wordt het groot feest", volgens organisator Annefrouk Eland-Ekema van de gemeente. "We verwachten tienduizenden bezoekers uit Ambacht en de regio. Zij kunnen kennismaken met ons rijk verenigingsleven, struinen over de kinderspeelgoedmarkt en de braderie, genieten van de muziek en kijken naar de vele demonstraties van bijvoorbeeld Theaterhuis Drechtsteden, Ellissports en Dus Dans. De Zomerparkdag is echt een dag om naar uit te kijken."

Ideeënboom
Nieuw dit jaar is de ideeënboom bij de kraam van de gemeente. Bezoekers kunnen daar laten weten wat hun idee is om Ambacht nog mooier te maken. Tussen 11.00 en 12.00 uur en tussen 14.00 en 16.00 staat daar een wethouder bij.

Foto: Organisator Annefrouk Eland-Ekema bij de ideeënboom: "Op de Zomerparkdag kan iedereen deze Ambachtse boom laten groeien door er goede ideeën in te hangen."

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.