Kapsalon Sisco en Fotostudio POPpictures gaan samenwerken

07 november 2016 door Hennie van der Zouw
Kapsalon Sisco en Fotostudio POPpictures gaan samenwerken

HENDRIK-IDO-AMBACHT - De voordeuren van Kapsalon Sisco aan de Veersedijk 1 en Fotostudio POPpictures aan de Havenkade 6a liggen nog geen 60 meter van elkaar in Hendrik Ido Ambacht.

Het was dan ook onvermijdelijk dat de 2 bedrijven elkaar opzochten en zijn gaan samenwerken. Klanten van fotostudio POPpictures kunnen voorafgaand aan hun fotoshoot bij Kapsalon Sisco terecht voor de verzorging van hun visagie en hairstyling.

Beide bedrijven hebben dit jaar hun 12,5 jarig jubileum gevierd en willen ook graag iets extra’s bieden voor hun gezamenlijke klanten. Op 16 november en 7 december kan je er terecht voor een vriendinnenshoot inclusief visagie en hairstyling en één professioneel bewerkte digitale foto voor € 79,00 per persoon.

Je kan je aanmelden door een e-mail te sturen naar mary-ann@poppictures.nl, te bellen met Mary-Ann op 06-10099109 of Kapsalon Sisco even binnen te lopen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.