Jongenstem ASWH waardig najaarskampioen

28 november 2016 door Hennie van der Zouw
Jongenstem ASWH waardig najaarskampioen

HENDRIK-IDO-AMBACHT / DORDRECHT - Door een 6-1 overwinning op het Dordtse EBOH JO11-5 met doelpunten van Ties, Lucas, Bas en een hattrick van Luca is ASWH JO11-5 niet meer in te halen door de concurrentie en kroont het zich tot een waardig najaarskampioen.

Slechts één wedstrijd werd verloren. Tien wedstrijden en 27 punten, 62 doelpunten voor en 26 tegen een prima prestatie door Lucas, Twan, Sammy, Luca, Jesse, Ties, Boaz en Bas o.l.v trainers / leiders Johan Reedijk en Edwin Drooger.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.