Wederom Jongensteam ASWH kampioen: twee uit drie

24 april 2017 door Hennie van der Zouw
Wederom Jongensteam ASWH kampioen: twee uit drie

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Net als JO11-10 was er vorig weekend wederom een pupillenteam dat voor de tweede maal dit seizoen een kampioenschap mocht vieren. Ditmaal was het de beurt aan het team van ASWH JO9-6 dat de eerste plaats in de voorjaarscompetitie had bereikt. Vanaf de eerste wedstrijd had JO9-6 deze plek in handen en gedurende de competitie bleef dat zo. De enige echte belager voor de titel was het JO9-5 team van Oranje-Wit uit Dordrecht. In de laatste ontmoeting met deze  tegenstander liet ASWH JO9-6 voor het eerst twee punten liggen door met 0-0 gelijk te spelen.

Maar dit was niet voldoende om ASWH van de titel af te houden. Met nog een wedstrijdronde te spelen zijn de 8 punten voorsprong voldoende om een kampioensfeestje te houden. En dat deden ze dan ook. In de ASWH-kantine werd dit team binnengehaald door familie en vrienden waar zij onder het genot van een snack en een drankje gefeliciteerd werden door het jeugdbestuur en de supportersclub. En als klap op de vuurpijl waren ook eerste elftalspeler Mels van Driel en assistent-trainer Johan Sturrus van de partij om dit team te feliciteren met hun kampioenschap.

ASWH JO9-6 is ook nog actief in de beker. Misschien wel drie uit drie, wie weet? Leon, Jordy, Querijn, Alec, Hidde, Rick, Nick, Vigo en Ruben, van harte gefeliciteerd met dit resultaat!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.