ASWH doneert kleding aan Roemeense voetbalclub

15 mei 2017 door Hennie van der Zouw
ASWH doneert kleding aan Roemeense voetbalclub

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Zoals iedere sportvereniging heeft ook ASWH kleding die om tal van redenen niet meer gebruikt kan of mag worden. In de afgelopen tijd is behoorlijk wat van dergelijke kleding verzameld, zoals shirts, shorts, trainingspakken en jassen. Veelal incomplete tenues, maar wel voldoende om een team aan te kleden. Na verloop van tijd gaat dit echter toch weg. Zonde en onnodig, omdat de kleding in goede staat is.

Een van onze jeugdsponsors benaderde ons met het verzoek of zij de overtollige kleding mochten inzamelen en versturen naar Roemenië. Arjan Lagendijk vertelde namens deze sponsor, Clearfreight, het verhaal achter dit verzoek. De kleding was bestemd voor voetbalvereniging OCNA Mures in Ocna Mures, waar men getroffen was door een ingestorte mijn en zodoende slecht in de werkgelegenheid zat. Desondanks willen ze graag iedereen aan het sporten houden. Het bestuur van ASWH ging uiteraard akkoord, waarna de kleding bij elkaar is gezocht. Clearfreight nam de organisatie en de logistieke kosten op zich. Ons jeugdbestuurslid Marjan Bloemendal heeft nog een handje geholpen bij het verzendklaar maken van de ASWH kleding, die direct daarna op transport ging.

Inmiddels hebben we de eerste foto’s ontvangen en een bedankbrief van OCNA Mures ontvangen. Dat betekent dat ASWH nu dus ook zichtbaar is in Roemenië! Uiteraard willen wij de directie van Clearfreight bedanken dat zij dit met ASWH hebben willen doen en zo een Roemeense voetbalvereniging uit de zorgen helpen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.