Zeer geslaagde traditievolle Zomerparkdag heel goed bezocht

30 augustus 2016
Zeer geslaagde traditievolle Zomerparkdag heel goed bezocht

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Traditiegetrouw is de Zomerparkdag de dag waarop heel Hendrik-Ido-Ambacht vrijwilligers in het zonnetje zet: wat is er Ambachtser dan de Zomerparkdag? Voor iedereen een dag om naar uit te kijken.

Het was ook deze Zomerparkdag afgelopen zaterdag 27 augustus van 10.00 tot 19.00 uur weer een heel spektakel in Hendrik-Ido-Ambacht. Ook dit jaar mocht er weer kinderspeelgoed verkocht worden, en was er verder voor jong en oud van alles te beleven.

Vrijwilligers
Op de eerste plaats was de Zomerparkdag bedoeld als dank aan de vele vrijwilligers die Ambacht tot zo'n levendige gemeente maken. Zij ontvingen ook dit jaar gratis consumptiebonnen die tijdens de Zomerparkdag besteed konden worden en ook een kleine attentie van de gemeente.

Foto's: Jan-Willem Schneider.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.