SGP-Jongeren op bezoek bij de brandweer

28 januari 2020
SGP-Jongeren op bezoek bij de brandweer

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Op maandag 27 januari heeft de plaatselijke SGP-jongeren commissie een bezoek gebracht aan de brandweer om zo hun blijk van waardering te laten zien voor hun inzet. Ook wethouder André Flach was aanwezig.

De jongeren kregen veel te zien over het werk wat de brandweer doet voor de gemeente. Ook mochten ze meekijken bij twee verschillende oefeningen. Een autobrand in de garage onder Hoogambacht was een hoogtepunt van de avond.

Eén van de jongeren gaf aan: 'het is echt heel afwisselend werk en ze doen meer dan je denkt'. Er worden nog enthousiaste mensen gezocht die het leuk vinden om overdag actief te worden bij de brandweer. Voor meer informatie, zie brandweerzhz.nl.

Foto: Johanna van der Burgh

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.