woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Stef Doedée speler van het jaar bij ASWH

11 juni 2018 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Afgelopen weekend vond ook de uitreiking van de beker voor de speler van het jaar van ASWH plaats. De kritische rapporteurs van de supportersclub hebben de voetballers van het eerste elftal na elke wedstrijd in de derde divisie beoordeeld. Daar kwam uiteindelijk een gemiddelde score uit.

ASWH eindigde dit seizoen als elfde, dus heel verrassend is het wellicht niet dat vooral de verdedigers goede cijfers kregen. En de keeper, want doelman Stef Doedée haalde het hoogste gemiddelde van allemaal. Daardoor mocht hij zich kronen tot speler van het jaar. Een terechte uitverkiezing, want Stef scoorde gemiddeld bijna een zeven en bleef daarmee de nummers twee en drie, David Almeida en Lars Bosscha, ruim voor.

Lees meer over:

voetbal aswh keeper
Deel dit bericht met je vrienden!