Route Sixteen wint korencompetitie in Open Hofkerk

02 februari 2009
Route Sixteen wint korencompetitie in Open Hofkerk

HENDRIK IDO AMBACHT - In een bomvolle Open Hofkerk werd afgelopen zaterdag 31 januari 2009 de finale van de korencompetitie gehouden. De winnaar werd het vocalkoor Route Sixteen uit Dordrecht (zie foto). Les Chantres uit Papendrecht behaalde de tweede plaats en Pop-Up uit Mijnsheerenland werd derde.

De belangstelling was groot met zo'n 700 bezoekers. In de voorronden deden 27 koren uit de Drechtsteden en Hoeksche Waard mee, waarvan er 9 doorgingen naar de finale.

De organisatie lag in handen van stichting Gospelpromotie Nederland en de Hypotheker, waarbij Arjan Dekker projectcoördinator was.
Meer informatie: www.korencompetitie.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.