Start samenwerking gemeente Hendrik-Ido-Ambacht en RADAR

21 maart 2009

HENDRIK IDO AMBACHT - Op donderdag 19 maart 2009 vond de aftrap plaats van de samenwerking tussen RADAR, het bureau voor gelijke behandeling en tegen discriminatie, en de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht. Wethouder Michiel van der Vlies rolde een megabanier uit op openbare basisschool De Waterlelie om de samenwerking officieel te maken.

Daarna mochten de kinderen van groep 7 en 8 kiezen uit een aantal anti-discriminatieslogans. Deze slogans konden de leerlingen zelf op t-shirts strijken, die ze mochten houden. Dit project van RADAR heet 'Strijk Je Gelijk' en wordt vaker ingezet op festivals en scholen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.