Postkantoor in Albert Heijn

25 maart 2009
Postkantoor in Albert Heijn

HENDRIK IDO AMBACHT - Albert Heijn en TNT Post zijn overeengekomen om de komende jaren minstens 150 TNT Postkantoren te vestigen in de supermarkten van Albert Heijn. Voor klanten betekent dit dat ze aan de servicebalie van Albert Heijn al hun postzaken kunnen regelen. Op woensdag 18 maart tekenden Albert Voogd, directeur Commercie Albert Heijn en Yme Pasma, Directeur Retail van TNT Post het contract dat de samenwerking bezegelde.

Het is nog niet bekend of de vestiging in Hendrik Ido Ambacht bij de 150 winkels hoort, maar gezien het aantal winkels is de kans behoorlijk groot.

Deze samenwerking geeft verdere invulling aan de eerder door TNT Post aangekondigde uitbreiding van zijn retailkanaal met 750 nieuwe TNT Postkantoren. Albert Heijn vergroot  hiermee de service naar zijn klanten.

Albert Voogd, Directeur Commercie bij Albert Heijn: “Albert Heijn is een servicesupermarkt waar de dagelijkse en bijzondere boodschappen betaalbaar en bereikbaar zijn. Daarnaast willen we onze service graag uitbreiden, bijvoorbeeld met een alledaagse behoefte als postzaken.”

Yme Pasma, Directeur Retail van TNT Post: “We zijn blij met de samenwerking met Albert Heijn, omdat wij weten dat onze klanten hun postzaken graag tegelijk met hun andere boodschappen regelen. Daarnaast heeft Albert Heijn ruime openingstijden. Ook dat sluit aan bij de behoefte van onze klanten.”

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.