Brand aan de Nijverheidsweg

21 april 2009
Brand aan de Nijverheidsweg

HENDRIK IDO AMBACHT - Maandagavond 20 april werd er bij de GMC een binnenbrand Industrie aan de Nijverheidsweg te Hendrik-Ido-Ambacht gemeld. 
De brandweer rukte uit met een tankautospuit een hulpverleningsvoertuig en met de autoladder van brandweer Zwijndrecht. Ter plaatse bleek het gehele gebouw vol rook te staan. Aangezien men niet wist waar de vuurhaard zat schaalde men op naar 'middelbrand'. Na 2 uur was de brand onder controle.

 Foto's: William Boer (4e foto door Gerben van den Boom)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.