Grote brand aan de Onderdijk

27 juni 2009
Grote brand aan de Onderdijk

HENDRIK IDO AMBACHT - Op vrijdagavond 26 juni heeft vanaf 23.20 uur een brand gewoed in drie woningen aan de Veersedijk en de Onderdijk. 

De brandweer had de brand snel onder controle. Daarbij vielen geen slachtoffers. Wegens mogelijke uitbreiding naar naastliggende panden, kondigde de brandweer een ‘grote brand’ af en rukte met groot materieel uit.

De brand ontstond in een schuurtje dat tegen een huis was aangebouwd. Met name de bovenverdiepingen van de dijkwoningen zijn behoorlijk beschadigd. De politie onderzoekt de precieze toedracht en doet sporenonderzoek.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.