Bouquet presenteert nieuw cursusprogramma

06 augustus 2009
Bouquet presenteert nieuw cursusprogramma

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Volksuniversiteit Bouquet presenteert volgende week het cursusprogramma voor 2009-2010. Een uitgebreid programma met ruim 250 cursussen, workshops, lezingen en excursies op allerlei gebied.
Naast het grote talenprogramma (met o.a. Portugees, Russisch en Arabisch) is er een ruime keus in creatieve cursussen, computercursussen, cursussen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, gezondheid en verzorging, kunst en cultuur en speciale cursussen voor senioren.
Alle activiteiten staan uitgebreid beschreven in het programmaboekje, dat in Hendrik-Ido-Ambacht en Zwijndrecht op woensdag 19 augustus huis aan huis wordt bezorgd. Het complete programma staat ook op de website: www.volksuniversiteit-bouquet.nl.

Bouquet organiseert twee informatieavonden en wel op donderdag 27 augustus in het Walburgcollege, Norderstedtplein 6 in Zwijndrecht en op dinsdag 1 september van in het gebouw van Bouquet, Witte de Withstraat 59 in Hendrik Ido Ambacht. Beide van 19.00-21.00 uur.
Op de informatieavonden zijn veel docenten aanwezig om inlichtingen te geven over hun cursussen en voorbeelden te laten zien.
Alle inlichtingen kunt u ook krijgen bij de kraam van Bouquet op de “Zomerdag” in Hendrik-Ido-Ambacht op zaterdag 29 augustus.
Voor vragen of aanmelden kunt u terecht bij de administratie, telefoon: 078-6813543 of per e-mail: info@volksuniversiteit-bouquet.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.