KvK stopt met Kamerkrant

18 augustus 2009
KvK stopt met Kamerkrant

DRECHTSTEDEN - Uit onderzoek van de KvK is gebleken dat de informatiebehoefte van de ondernemer is veranderd. Daarom is besloten met de Kamerkrant te stoppen. In december 2009 zal de laatste uitgave gaan verschijnen.

De KvK wil benadrukken dat in In verschillende media onterecht is gesuggereerd dat Wegener in verband met tegenvallende advertentieinkomsten stopt met de exploitatie van de Kamerkrant. De KvK wil beter aansluiten op de veranderende behoeften van de ondernemer en neemt daarom onder meer alle communicatiemiddelen onder de loep. Na een evaluatie van de Kamerkrant met ondernemers is gebleken dat de behoeften van ondernemers in de loop der tijd zijn veranderd.

Alternatief voor de Kamerkrant
De KvK zoekt naar een waardig alternatief, dat zowel algemene als regionale informatie bevat en tegelijkertijd de adverteerders de ruimte geeft. Alle lopende contracten met adverteerders worden in 2009 ononderbroken voortgezet. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.