Jan Smit bij de Free record Shop

24 augustus 2009
Jan Smit bij de Free record Shop

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Op zaterdag 22 augustus bezocht Jan Smit de Free Record Shop in winkelcentrum De Schoof voor een signeersessie. Vele fans wilde een handtekening of een foto hebben. Een aantal fans kregen zelfs een kus van Jan! Het signeren ging onder naam van het nieuwe nummer Jan Smit & Damaru - Mi Rowsu (Tuintje in mijn hart). De sessie duurde van 12 tot 13 uur, maar het management van Jan Smit was soepel en verlengde het met een half uur.

  

 Foto's: Rowan van der Graaf

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.