Ernstig gewond na val met snorfiets

24 augustus 2009
Ernstig gewond na val met snorfiets

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Een 43-jarige man uit Rotterdam is zaterdagavond 22 augustus ernstig gewond geraakt bij een val met zijn snorfiets. De man reed met zijn snorfiets, met achterop zijn 22-jarige neef uit Hendrik-Ido-Ambacht over de Pompe van Meerdervoortsingel, toen hij de macht over het stuur verloor.

De man viel en kwam daarbij op zijn hoofd terecht. De man is vervolgens in kritieke toestand per ambulance naar een ziekenhuis in Rotterdam overgebracht. Daar bleek hij onder meer nekletsel te hebben. De neef hield aan de val enkele schaafwonden over.

Foto: Peter Wols

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.