Buitenbrand bij school

30 augustus 2009
Buitenbrand bij school

HENDRIK IDO AMBACHT - Bij OBS de Bron aan de Bekestein heeft op vrijdagavond rond 23.15 uur een kleine brand gewoed onder het afdak en tegen de gevel van de school. Omwonenden blusten de brand met een emmer water en een kleine blusser. Ook belden zij 112. De brandweer kwam ter plaatse om na te blussen en te luchten. Twee ramen werden door de brand vernield, ook ontstond er schade aan de gevel van de school en rookschade in twee lokalen. De politie onderzoekt de oorzaak van de brand.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.