Middelbrand woning

03 maart 2009
Middelbrand woning

HENDRIK-IDO-AMBACHT -  Maandagochtend om 6:23 uur werd brandweer Hendrik-Ido-Ambacht opgeroepen voor een flatwoning in brand aan de Tesselschadestraat in Hendrik-Ido-Ambacht. Omdat het onduidelijk was of er nog mensen binnen waren schaalde de meldkamer (GMC) op naar middelbrand.  Het vuur dat woede op de 4e etage en was snel onder controle. Bij de brand raakte niemand gewond. Oorzaak van de brand is waarschijnlijk de wasdroger.

Foto: Gerben van den Boom

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.