Ongeval beknelling Hendrik Ido Ambacht A16

02 oktober 2009 door Ad van Herk
Ongeval beknelling Hendrik Ido Ambacht A16

HENDRIK IDO AMBACHT - Donderdagmiddag 1 oktober vond op de A16 richting Breda rond 17.00 uur een ongeval plaats op de afrit Hendrik-Ido-Ambacht. Een personenauto kwam in botsing met een vrachtwagen die voor de auto reed. De bestuurder van de personenauto, een 86-jarige man uit Zwijndrecht, werd per ambulance voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

Een 86-jarige vrouw uit Zwijndrecht die ook in de auto zat, raakte bekneld. Zij is door de hulpdiensten uit de auto gehaald, waarna ook zij per ambulance naar het ziekenhuis is overgebracht. De man en de vrouw hielden aan het ongeval enkele lichte verwondingen over. De chauffeur van de vrachtwagen bleef ongedeerd. De Politie Zuid-Holland-Zuid doet onderzoek naar de  toedracht van het ongeval. 

Foto's: William Boer

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.